Personen

Jóannes har drevet egen tegnestue siden 2006 og har med stor succes koncentreret sig om projekter indenfor nybyggeri og tilbygning/ombygning for private og offentlige virksomheder. Med mere end 25 års erfaring fra anerkendte danske og nordiske tegnestuer, har Jóannes oparbejdet en bred faglighed og erfaring samt et omfattende netværk.

Derudover beskæftiger Jóannes sig en hel del med arkitektkonkurrencer, nationale såvel som internationale.

Ydelser

Jóannes arkitektur udfører bygherrerådgivning og totalrådgivning for både private og offentlige bygherrer, og er desuden engageret i projekterings- og rådgiverteams.

Jóannes design er inspireret af familiens Færøske rødder med rygrad i nordisk æstetik. Jóannes design er en allround design virksomhed. Kundesegmentet og målgruppen er for det meste hotel-, rejse-, event- og restaurationsbranchen.

Virksomheden

Jóannes arkitektur-design blev etableret i 2006 og har kontor på Nørrebro i København.

Virksomheden er enkeltmandsvirksomhed ejet af arkitekt maa Jóannes Petersen.

Jóannes arkitektur-design er medlem af Danske og Færøske Arkitektvirksomheder. Rådgivning ydes i.h.t. ABR89. Virksomheden er omfattet af en professionel ansvarsforsikring i Topdanmark.

Jóannes arkitektur-design har samarbejdsaftaler med andre rådgivende virksomheder, både på Færøerne og i Danmark.

Kontakt

Jóannes arkitektur-design har kontor på Sjællandsgade 59B – 203, 2200 København N.

Har du/I en opgave eller et projekt der skal løses professionelt, så kontakt Jóannes arkitektur-design. 

Baggrund

Jóannes Petersen er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i København og bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i København.

Inden opstart som selvstændig i 2006, har Jóannes arbejdet som arkitekt for førende arkitektvirksomheder i Grønland, Færøerne og Danmark.